2022. március 9., szerda

Laura Biagiotti - Essenza di Roma Uomo (125ml) Teszter - EDT - Jelenlegi ára: 4 521 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Az Essenza di Roma egy új, illatos duó a Laura Biagiotti ház kiadásában, a ház fennállásának 25. évfordulójának alkalmából dobták piacra.
Az illatokat Róma műemlékei ihlették, egyesítve a az időtlen, a klasszikus, és a modern vonalakat. Tisztelgés a legendás időszak előtt, mely tele van szépséggel, szenvedéllyel, a "La Dolce Vita" életérzéssel. Az új illat emlékeztet a Biagiotti ház klasszikus parfümjére, a Roma di Uomo-ra, csak kissé kifinomultabb,   és elegánsabb annál. Az aromás illatot a babérlevél nyitja, ezt a szívben a muskátli követi, míg mélységet és telítettséget a vanília és a kumarin meleg és kényelmes keveréke ad a a parfümnek.
Laura Biagiotti Rómában született, 1943-ban. A római egyetemen régészetet tanult, később úgy döntött, hogy inkább a divatvilágban szeretne karriert csinálni. Először anyja kis ruhaipari cégénél dolgozott, majd 1965-ben meg is alakították saját design áruházukat. Az anyja, Delia Biagiotti tervezte az egyenruhát az Alitalia személyzetének 1964-ben.
Az első saját kollekcióját 1972 -ben mutatta be Firenzében. Szakmai életében Laura Biagiotti rengeteg elismerő díjat kebelezett be a divat és design világából.
Kollekcióiban jellemző az intuitív szövethasználat, a finom kidolgozás, és a nőies szabásvonal. Biagiotti szívéhez legközelebb a kasmír áll, melyet ő hozott igazán divatba, mely már első kollekciójában is szerepet kapott, és azóta is felbukkan minden kollekciójában.
Laura Biagiotti lánya Lavinia Biagiotti Cigna sem választott más szakmát, és 1997-ben belépett a családi cégbe. Az első parfüm a Laura Biagiotti márkától 1982 - ben jelent meg, Fiori Bianchi - nak nevezték el. Sokáig csak női illatokat készítettek, az első férfi parfümre egészen 1994-ig várni kellett.


Jelenlegi ára: 4 521 Ft
Az aukció vége: 2022-03-10 02:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése