2022. március 10., csütörtök

Anasztázia (szinkronizált változat) - R: Don Bluth - Ritka! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Jó állapotban lévő használt DVD, a lemez karcos (halvány, felületi).
A karcok a lejátszást nem befolyásolják (teszteltem DVDFab-bal, ami akadás nélkül beolvasta).
Hang (borító alapján):  magyar, angol, lengyel, cseh, orosz, török
Felirat (borító alapján): magyar, angol, bolgár, horvát, cseh, lengyel, román, orosz, török
Anasztázia
(Anastasia)
Rendező:  Don Bluth, Gary Goldman
Szereplők:  -
Leírás:
A múlt századelő elmaradott Oroszországába és előkelő Franciaországába invitál ez a mese, ami Anasztázia, az elveszett orosz hercegnő történetét eleveníti fel izgalmas kalandok, mókás párbeszédek, fülbemászó dallamok segítségével, egy csipetnyi szerelemmel fűszerezve. A sztori szerint az árvaházban nevelkedő Ánya múltjából mindössze egy medál maradt, rajta a felirattal: „ Találkozzunk Párizsban! ” Amikor a különc lány kikerül az intézetből, meg sem áll egészen Szentpétervárig. Itt találkozik a jóképű szélhámossal, Dimitrijjel, aki éppen egy Anasztázia hasonmást keres. Ánya és Dimitrij együtt elindulnak a fény városába.
Extrák: lásd a mellékelt képeket.
 
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2022-03-11 01:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése