2016. november 24., csütörtök

Dupla soros profi ĂĄrazĂłpisztoly - minĹ‘sĂŠgi kivitel - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


VĂĄsĂĄrolj rizikĂł nĂŠlkĂźl, egy megbĂ­zhatĂł eladĂłtĂłl! Ha nem felel meg a termĂŠk, visszahozhatod ĂŠs visszaadjuk a pĂŠnzed.
SzĂĄmla 1 ĂŠv garancia
Dupla soros professzionĂĄlis ĂĄrazĂłpisztoly
KĂśnnyĂ­tsd meg a munkĂĄd!
Eleged van abbĂłl, hogy kĂŠzzel ĂĄrazol? Unod, hogy szĂĄzadszor is le kell Ă­rni ugyanazt a szĂĄmsort? Ezzel az ĂĄrazĂłpisztolyĂĄval nem lesznek ilyen problĂŠmĂĄid. ElĂŠg csak beĂĄllĂ­tani a szĂĄmokat, ĂŠs egy gombnyomĂĄssal el is kĂŠszĂźl az ĂĄrat tartalmazĂł matrica.
Az mĂĄr csak hab a tortĂĄn, hogy nem egyenkĂŠnt kell kĂźlĂśn felragasztatni minden egyes termĂŠkre, hogy mennyit ĂŠr, hisz amint kijĂśn a gĂŠpbĹ'l, egy mozdulattal ragaszthatod is.
Dupla soros nyomtatĂłfejĂŠvel kĂśnnyedĂŠn kĂŠszĂ­thetsz kĂŠt soros ĂĄrcĂ­mkĂŠket, Ă­gy nem kell duplĂĄn dolgoznod akkor sem, ha a termĂŠk k� �łdot, dĂĄtumot vagy az akciĂłs ĂĄrat is fel szeretnĂŠd tĂźntetni a termĂŠkeiden.
EgyszerĹą kezelni, ĂŠs azon sem kell aggĂłdnĂłd, ha kifogy a tinta, vagy a matrica, hisz ezek cserĂŠje hihetetlenĂźl egyszerĹą. A kĂŠnyelmes kialakĂ­tĂĄsĂş pisztoly hĂĄzĂĄt masszĂ­v mĹąanyag alkotja, hogy a hasznĂĄlat garantĂĄltan tartĂłs legyen.
TulajdonsĂĄgok:
- KĂśnnyĹą ĂŠs hatĂŠkony hasznĂĄlat
- EgyszerĹą karbantartĂĄs
- Dupla soros nyomtatĂłfej
- TartĂłs, masszĂ­v mĹąanyag hĂĄz
Eredeti ĂĄr: 7 990 Ft
AkciĂłs ĂĄr:
4 990 Ft
Keresd Bonzobonzijevics tovĂĄbbi akciĂłit termĂŠkeink kĂśzĂśtt!


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-12-14 22:47 . Dupla soros profi ĂĄrazĂłpisztoly - minĹ'sĂŠgi kivitel - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése