2016. november 26., szombat

A7 86-92es 17dbos lány ruhacsomag - Jelenlegi

1-2. kép 2 használt, de jó állapotú farmer, 1többet használt, pici foltos kabát.
3-4. kép 2 picit bolyhos ruha, 4 jó állapotú sapka.
5-6. kép a 3 bal oldali felső bolyhosabb, az 5 jobb oldali felső használt, de jó állapotú.
Súlya kb. 1, 2kg.
Ezeket a ruhákat inkább játszós kategóriába hírdetem. A hibákat mindig feltüntetem. Ezek a hibák nem olyan hatalmas, szembetűnő dolgok, hogy agyonfoltos a ruha, hanem pici folt van rajta, vagy bolyhos, de ez sem azt jelenti, hogy csak a bolyhok tartják össze.
Nem mindegyik ruha hibás.
Illetve egyszerűbb darabok vannak benne, vagy nem a legutolsó divat szerintiek, de ezek a képeken mindig látszanak, tehát nem zsákbamacska.
Kérlek az alábbiakat olvasd el!!!!! !!!
Kevés szabadidővel rendelkezem, így a teszveszen töltött időmet is igyekszem minimálisra csökkenteni.
Mindig-minden adat fel van tüntetve, ami szükséges az utaláshoz és az alább leírtakat én is igyekszem betartani. Sok ember nyersnek érzi a stílusom, de én nem barátkozni vagyok itt és tényleg nincsen időm egy adásvételnél 5-6 e-mailt váltani, magyarázni, duplán-triplán elküldeni az adatokat, újra meg újra leírni, hogy megérkezett a pénz és mikor fogok postázni illetve az értékelésen felül még e-mailben is jelezni a postázást.
Több termék vásárlásánál természetesen küldöm a postaköltség díját, ha valami gond van, akkor nyugodtan jelezd, de napi kapcsolattartást kérem senki ne várjon tőlem.
Nagyon-nagyon köszönöm!
Fizetési határidő:
A Teszvesz 14 napot ad az adásvétel lebonyolítására és ennél én sem szeretném tovább húzni az időt. Mivel egy adásvétel két félből áll, úgy érzem fairnek, ha a 14 napos lebonyolítás egyenlő arányban oszlik meg, így a fizetésre 7 napot tudok várni.
Rózsaszín csekket én nem fogadok el, lakcímre sem. A postás borraval� �t várna és pedig nem szeretnék még erre! is áldozni 1, 151Ftokért eladott tételek után. (Úgy érzem korrektnek. ha ez mindenkire vontakozik, így több ezerért elment aukció után sem fogadom el a rózsaszín csekket. )
Posta:
Az eladásra szánt termékeket nem az otthonomban tárolom és általában csak  hétvégén van lehetőségem elmenni és összeszedni őket.
Mivel rengeteg a leütöm és mégse fizetem ki féle vásárló, így én csak akkor rakom össze a csomagot, ha már a bankszámlámon van a termék ára.
Tehát azokat a termékeket tudom hétfőn elpostázni, ami pénteken bankzárásig befizetésre kerül és az én számlámon is megjelenik.
Személyes átvétel:
A személyes átadást csak Sopronban az otthonomban vállalom a 3. emeleten, nem a kapualjban álldogálva, házhoz nem szállítok.
A fizetési határidő betartását és a termék átvételét itt is a megadott időn belül kérem.


Jelenlegi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése