2022. november 18., péntek

Oxigén koncentrátor - Jelenlegi ára: 129 000 Ft

Az oxigén koncentrátor használata alkalmas otthoni használatra van, vagy szépségszalonokban is.
Az oxigénkoncentrátor pozitívan befolyásolja a légzőrendszert, segíti a szív, fej vagy a vérerek gyógyulási folyamatát. Használható krónikus obstruktív tüdőbetegség, vagy legyengült légzés, légzézési problémák esetén.
A koncentrátort gyakran használják az oxigénterápiában - oxigénkezelésben. Ez a gyógyító és regeneráló módszer megfelelő oxigént biztosít belégzés alapján. Testünk 90-92% oxigént kaphat ezen termék használatával.
A terápia a test részleges és teljes regenerálódására szolgál a sejtek szintjén. Ez enyhíti a fáradtságot, javítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert és tisztítja a testet a toxinoktól. Különösen alkalmas légúti problémák, asztma és hörghurut esetén.
Az oxigénterápia megnyugtatja az idegrendszerünket, az agyi sejtek regenerálódnak és az agyi aktivitás koncentrációja megnől. A bőrre is hatással van, feszíti és simítja a ráncokat. Hatékony a fejfájás és a migrén kezelésére is.
Az oxigén javítja a testfunkciókat, ami különösen fontos az idősebbek, a terhes nők, a fejlődő fiatalok és mások számára. Csökkenti a fáradtságot, rossz közérzetet, és segít leküzdeni a fizikai és szellemi fáradtságot.
A koncentrátor tartalma - LCD kijelző - párásító - távirányító - anionalakító funkció, amely segít a tüdő oxigénellátását és növeli az oxigén abszorbciót - időzítő, a készülék kikapcsolására - nagyobb biztonságot garantáló hővédős kompresszor - használt orrkanül, 2 m (3 db s hozzá 3db használt szájmaszk, melyből 2 minimálisan használt)
A negatív iónok hatása: - növeli a test energiaszintjét - javítja a vérkeringést - javítja a test anyagcseréjét - erősíti az immunrendszert - segít meggátolni több, akár komolyabb - betegségek keletkezését is - enyhíti az allergia, asztma, és a légzési problémák tüneteit - felgyorsítja a felépülési folyamatot - csökkenti a fejfájást - segít helyreállítani az egészséges és minőségi alvást - távolítja a stressz veszélyes következményeit
Technikai adatok:  Kimeneti oxigén folyás 1 – 5 l/perc Kimeneti oxigén koncentráció 30 % – 84 % Kimeneti nyomás 45 kPa Teljesítmény 100 VA Méretek 29, 5 cm x 17, 5 cm x 27 cm Tápegység 220 +/- 22V, 50 +/-1 Hz Zajszint ≤ 45 dB (A) Tömeg 8 kg

Jelenlegi ára: 129 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-18 12:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése