2022. június 20., hétfő

Forgó kefe tömlőcsőhöz Twise InnovaGoods - Jelenlegi ára: 7 682 Ft


EAN:
8435527822903
Gyártó:
InnovaGoods
[b]]InnovaGoods az otthoni legújabb elemeket kínálja, például a Forgó kefe tömlőcsőhöz Twise InnovaGoods ! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából: világítás, tárolás, dekoráció, légkondicionálás, kert, háziállatok, takarítás stb.
Eredeti és sokoldalú forgó tömlőkefe, amely nagyon kényelmes és hatékony számos kültéri hely és felület tisztítására, mivel eltávolítja a legnehezebb és legfelrakódott szennyeződéseket, ezáltal időt és erőfeszítést takarít meg. Ideális kerekek, felnik és egyéb járművek (autók, motorok, kerékpárok stb. ) alkatrészeinek tisztítására. Bútorok és edények vagy kerti szerszámok, teraszok, grillsütők tisztításában is nagy segítség. Használható homlokzatok, korlátok, szőnyegek, háziállat-szőrme és edények, csizmák és munkacipők, sportfelszerelések stb. tisztítására is. Ez a többcélú tisztítókefe 360°-ban forgatható fejjel és víznyomás-szabályozóval rendelkezik a nagyobb vagy alacsonyabb áramlási intenzitás kiválasztásához. . Működtetéséhez a kefe forgó mozgását a víznyomás biztosítja így nagyobb víznyomás esetén nagyobb a forgási sebesség és fordítva. 2 kivehető és cserélhető tisztítókefét tartalmaz, az egyik kemény sörtéjű, a másik pedig puha sörtéjű, a keményebb vagy kényesebb felületeken való használatra. Könnyen felszerelhető bármilyen tömlőcsőre, ha az univerzális apa csatlakozót egy univerzális anya csatlakozóba helyezi (nem tartozék).
Anyag: ABSTPRSzín: SzürkeSárgaFeketeÖtletes kialakítás: Innovatív és funkcionálisTípus: TöbbfunkcióSokoldalú és alkalmazkodó: Különböző felhasználási lehetőségekkel és terekkel rendelkezik2 kivehető tisztítókefe: Kemény sörtékPuha sörtékforgófej: 360? forgatásNyomásszabályozó: Állítható intenzitásUniverzális apa csatlakozó: Automatikus kattintásMűködés: Automatikus forgás víznyomássalGyorsabb és hatékonyabb tisztítás: Takarítson meg időt és erőfeszítéstelsődleges használat: Kültéri használatraKönnyen kezelhető: Kényelmes és egyszerű használatKönnyű és kezelhető: Könnyen szállítható és tárolhatóAjánlott használat: Tisztítja a kerekeket, felniket, homlokzatokat, korlátokat, kerti bútorokat, grillezőt stb. Méretei kb.: 39 x 7 x 7 cmCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Jelenlegi ára: 7 682 Ft
Az aukció vége: 2022-06-21 02:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése