2022. január 10., hétfő

Új AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort 1400W 36cm elektromos talajlazító, gyepszellőztető, gyűjtőzsákkal - Jelenlegi ára: 54

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- gyári garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Bontatlan új termék, original gyári csomagolásban, kereskedőtől, ÁFA-s számlával, 12 hónap garanciával és magyar nyelvű használati útmutatóval.
A termék a talajlazító és gyepszellőztető hengert is tartalmazza, valamint a gyűjtőzsákot is (a szellőztető henger és a zsák alapcsomagban nem tartozék, mi viszont hozzá csomagoljuk).
A készülék otthoni, kiskertekben történő használatra tervezett:
- talajlazítóként a gyepes föld megműveléséhez és a gyep- és fűfelületek regenerálásához
- a tartozék szellőztető hengerrel és gyűjtőzsákkal pedig gyepszellőztetőként is (levelekből, mohából vagy gyomból származó) filcesedések kifésüléséhez a fűszálak közül, valamint a levelek és növénymaradványok összegyűjtéséhez.
Specifikációk:
Az AL-KO Combi Care 36. 8 E Comfort elektromos talajlazító és gyepszellőztető segít Önnek gyepfelületei gondozásában. A kis súly és a kiváló manőverezhetőség miatt ideális partner a legfeljebb 800 m² nagyságú gyepfelületek gondozásához.
Az AL-KO Combi Care 36. 8 E Comfort elektromos talajlazító és gyepszellőztető
Az AL-KO Combi Care 36. 8 E Comfort elektromos gyepszellőztető és talajlazítóval halkan és kibocsátás nélkül dolgozhat otthoni kertjében. A könnyű felépítés és a jól manőverezhető szerkezet miatt szinte bármilyen kertben kiválóan használható. A tolókar magasságát néhány mozdulattal saját igényeinek megfelelően beállíthatja, így fáradság nélkül és ergonomikusan dolgozhat. Adjon levegőt gyepének, hogy lélegezhessen, és lehetőséget arra, hogy jól felszívja a tápanyagokat.
Az AL-KO Combi Care 36. 8 E Comfort elektromos talajlazító és gyepszellőztető műszaki leírása
Az AL-KO Combi Care 36. 8 E Comfort elektromos talajlazító ésgyepszellőztetőt 1400 W teljesítményű villamos motor hajtja, mely az otthoni hálózatról (230 V) üzemeltethető. Így az elektromos talajlazító szünetek tartása nélkül használható, és nincs szükség sem akkumulátorcserére, sem a talajlazító üzemanyaggal való feltöltésére. A 36 cm-es munkaszélességnek és a kiváló menetstabilitást biztosító két tengelyes kialakításnak köszönhetően a talajlazító kellemes munkavégzést garantál. A talajlazító henger munkamélysége központilag, 5 lépésben állítható be. A talajlazító henger 12 masszív acélkéssel van ellátva, melyek hosszú élettartamot biztosítanak az AL-KO Combi Care 36. 8 E Comfort elektromos gyepszellőztető és talajlazítónak. A talajlazító henger néhány mozdulattal hatékony acélrugóból készült fogakkal ellátott gyepszellőztető hengerre (cikkszám: 113621) cserélhető, így egy és ugyanazon géppel nemcsak fellazítani, de szellőztetni is tudja gyepét. A tartozék 50 literes fűgyűjtő zsák (cikkszám: 113622) is hasznos kiegészítője a készüléknek.
Talajlazító hatékony használata
A talajlazítást akkor végezze el, amikor nincs túl hideg. A talaj menti fagy kizáró ok. A talajlazítás után a gyepnek nedvességre van szüksége. A talajlazításnál a talajlazító henger acélkései kiszedik a mohát, filcet és az elhalt füvet a gyepből. Így támogatjuk a növények tápanyag felvételét és megsemmisítjük a mohát. Annak érdekében, hogy a gyepet hatékonyan lazítsuk fel, ajánljuk például az AL-KO Combi Care 36. 8 E Comfort elektromos talajlazítót.
Csomag tartalma:
- AL-KO Combi Care 36. 8E Comfort talajlazító
- AL-KO talajlazító henger
- AL-KO gyepszellőztető henger (113621)
- AL-KO 50 literes gyűjtőzsák (113622)
A termék a talajlazító és gyepszellőztető hengert is tartalmazza, valamint a gyűjtőzsákot is (a szellőztető henger és a zsák alapcsomagban nem tartozék, mi viszont hozzá csomagoljuk).
______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 12 hónap
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!

Jelenlegi ára: 54 990 Ft
Az aukció vége: 2022-01-11 10:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése