2021. december 2., csütörtök

BlitzWolf BW-BC1 Bluetooth 5.0 Fm Transzmitter Autós Töltő 2x USB + MicroSD LED - Fekete - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Gyorstöltős autós töltő mellyel egyszerre akár 2 készüléket is tölthet és FM transzmitterként is használhat.
BlitzWolf Fm traniszmitter
A multifunkcionális autós fm transzmitter megoldás hosszú autóutakra és üzleti útra. Úgy tervezték, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalja el, miközben meglepően sok funkciót kínál.
Bluetooth 5. 0 verzió
A Bluetooth V5. 0 folyamatos és gyors jeláramlást biztosít telefonhívás közben, és lehetővé teszi a vezeték nélküli zenelejátszást a telefonról.
Átgondolt tervezés
A transzmitter 2 USB bemenettel rendelkezik. Az egyiket (DC 5V / 1A) pendrive csatlakoztatására vagy töltésre tervezték, míg a másik (QC 3. 0) akár négyszer gyorsabb töltési teljesítményt kínál. Ezenkívül 7 elérhető élénk színnel színesíthetjük az utat. A beépített panel megjeleníti a szükséges információkat vezetés közben. Kompatibilis minden olyan autóval, amelynek szivargyújtó foglalata van.
Kiváló hangminőség
Hallgasd kedvenc zenéidet vezetés közben. A transzmitter három lehetőséget kínál a csatlakozáshoz: bluetooth, micro SD kártya és pendrive segítségével. Ha egy fontos telefonra vár, a zöld gomb megnyomásával fogadhatja a hívást. A gomb a hangerő és a rádió beállítására is szolgál.


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-03 10:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése