2021. június 26., szombat

Sárga kristályvirág -délvirág(Delosperma nubigenum) hajtások!2db hajtás!Évelő! - Jelenlegi ára: 450 Ft

Sárga kristályvirág (Delosperma nubigenum) hajtások! 2db hajtás! Évelő!
Az aukció tárgya 2db hajtás, melyet átvétel követően földbe kell ültetni ami 100%-os eredést produkál.
A kristályvirág vagy délvirág (Delosperma) alacsony termetű, elterülő habitusú évelő pozsgás növény.  Alacsony termete és elterülő habitusa miatt ágyások szegélyeként, vagy sziklakertben tud leginkább érvényesülni.
Levelei húsosak, világoszöld színűek, ősszel vöröses színárnyalatban játszanak, tömött párnát alkotnak.  Élénk színű virágai hosszan díszítenek, tavasz végétől, a nyár végéig gyönyörködhetsz bennük.
A kristályvirág kifejezetten igénytelen, egyszerűen nevelhető növény. Jól tűri a szárazságot,  és a tápanyagban szegény talaj sem okoz számára problémát.  Szereti a napfényt, ezért nyugodtan ültesd tűző napos helyre.
Talajjal szemben nincsenek különleges igényei, egyedül az a fontos, hogy jó vízáteresztő legyen a talaj amibe ülteted.  A pangó víz, a gyökerek rothadásához vezethet.
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2021-06-26 19:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése