2020. július 16., csütörtök

Summer breeze karkötő eladó! - Jelenlegi ára: 3 590 Ft

A karkötő 10 mm-es türkiz áványból és 10 mm-es fehér lávakőből készült vitorlás függővel.
A megrendelő igényeihez igazodva a függő cserélhető vagy elhagyható, megrendelésnél erről kérek tájékoztatást.
A képen látható karkötő 17, 5cm hosszú. A megrendelő csuklóméretéhez igazítva készítem el a karkötőt, megrendelésnél kérem jelezni a méretet. Az eltérő csuklóméretek miatt kis mértékű eltérés várható, de csak a kövek számában.
A karkötő gyógyhatása:
A Türkiz Törökországról kapta a nevét, mivel ott fedezték fel legelőször. A keresztes lovagok amulettjeként vált híressé, de számos kultúrában tulajdonítottak neki védő hatást, az ártó átkok és rontások ellen. Az egyik legerősebb gyógyító ásványunk, regenerálja a szöveteket, erősíti az immunrendszert, támogatja a tápanyagok felszívódását. Arra ösztönöz, hogy mindig kimondjuk, amit gondolunk, és ráébreszt arra, hogy sorsunkért csakis mi vagyunk a felelősek. Lenyugtatja az idegeket, de ezzel egy időben energiával tölti fel a szervezetet. Gyógyítja a torok problémáit, a gégét, a pajzsmirigyet és javítja a kommunikációt. Véd a vírusos megbetegedések ellen, csökkenti az ízületi gyulladásokat, semlegesíti a túlsavasodást, enyhíti a reumát és a gyomor panaszokat. Serkenti az izmok fejlődését, fokozza az agyi funkciókat, növeli a kreativitást. Fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatása van és védi az egész szervezetet.
A lávakő gyógyító hatását már több ezer éve ismerjük. Az amerikai indiánok, az indiaiak és az ősmagyar sámánok is használták gyógyítás céljából. Méregtelenítő hatása van, serkenti a sejtek vízutánpótlását, erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben, nyugtatja az idegrendszert és hatékonyan serkenti az idegsejtek megújulását.

Jelenlegi ára: 3 590 Ft
Az aukció vége: 2020-07-16 14:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése