2020. január 30., csütörtök

Maxi-Cosi RodiFix AirProtect autósülés 15-36kg isofix - Nomad Sand - Jelenlegi ára: 58 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#fcefd4
Márka:
Maxi-Cosi
Korcsoport:
3 éves kortól
Típus:
15-36 kg autós gyerekülés
Maxi-Cosi RodiFix AirProtect autósülés 15-36 kg
Divatos színekkel és különleges biztonsági elemekkel kifejlesztve itt a Maxi-Cosi RodiFix AirProtect, amelyben minden gyerek tökéletes biztonságban utazik majd!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
Maxi-Cosi RodiFix autósülés
Kinek ajánljuk?
3, 5 éves kortól 12 éves korig minden szülőnek és természetesen gyereknek, aki szereti a magas minőséget, a biztonságot és a modern design-t párosítani.
Jellemzői:
Speciális habbal és levegővel töltött fóliakapszulák találhatók a fejtámla két oldalába építve, amely lassítja az esetleges ütközés folyamatát, ezzel védve a gyerek fejét. Ezáltal nehezebb terepeken is, de az autópályán is vigyáz a gyerekünkre.
ISOFIX bekötési rendszerű autósülés, amely még nagyobb biztonságot jelent a gyerek számára. Ezzel a modern fejlesztéssel, kiegészítővel elkerülhetőek az esetleges hibák, melyeket a biztonsági öves bekötés alkalmával véthetnek a szülők.
A gyermeket az ülésbe, az autó saját 3 pontos biztonsági övével lehet bekötni. Könnyített övvezetési lehetőséggel lett kialakítva, amely által nem kell hosszú percekig babrálni a bekötéssel. Nyitottabb, mint más ülések, így könnyen hozzá lehet férni a gyerekhez.
A fejtámla magassága 6 fokozatban állítható, valamint az oldaltámasz is a gyermek méreteihez igazítható. Éveken keresztül biztos, könnyen beszerelhető és kényelmes autósülésről beszélünk.
A háttámla kismértékben dönthető, hogy az utazás közbeni nézelődés és a szunyókálás is biztonságos és komfortos lehessen a gyerek számára. Egyaránt ajánljuk hosszabb, vidéki és autópályás utakra a kis világutazók számára!
Méretek:
Súly: 6. 150 Kg
Csomagolási méret : 72 x 40 x 46 cm
Csomagolási súly: 7. 65 Kg


Jelenlegi ára: 58 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése