2019. október 25., péntek

SLUBAN GIRLS DREAM REPÜLŐTÉR REPÜLŐVEL ÉPÍTŐJÁTÉK(291 DB-OS) - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


Több építőkészlet vásárlása esetén 10 000 Ft felett a foxpost automatába történő szállítás (ELŐRE UTALÁS ESETÉN) ingyenes, 15 000 Ft felett bármilyen szállítás mód ingyenes.
 
A Sluban cég által gyártott és világszerte ismert építőjáték építőelemei megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is. Kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készünekl, gyártásuk az ISO minőségbiztosítási szabvány előírásai alapján történnek. A Sluban kedvező árfekvésén túl további előnye, hogy különböző jellegű építőjátékokat készít. A katonai témán kapható még rendőrségi, tűzoltósági, városi- és légi közlekedési, vagy Forma-1-es tematikájú építőszettek is.
A Sluban minden korosztálynak megfelelő, kiváló szórakozást nyújt és a gyerekek készségeinek fejlesztésére is jó hatással van.
Előnyei: kitűnő minőségű, elérhető árú, amely megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak, játék közben fejleszti a gyerekek kreativitását és kézügyességét, fejleszti a gondolkodást, logikát, kreatív és hosszú távú kikapcsolódást kínál!. 8 féle témakörben készül, így mindenki megtalálhatja a gyermekének legmegfelelőbb ajándékot. Az anyukák és az apukák is szeretnek a Sluban-nal építeni, így a játék öröm az egész családnak.
A sluban egy olyan kreatív, oktatási játék, amely képes hosszú időre lekötni nemcsak a fiúkat és a lányokat, hanem felnőtt embereket is.
Más márkájú építőjátékok analógiája:  a Slubant úgy tervezték hogy kompatibilis legyen a legkedveltebb építőkészlet márka termékeivel.
A Sluban előnyei
különböző témák és modellek;
alacsony ár;
kiváló minőségű műanyag, az alkatrészeknek nincs kellemetlen illata;
részletes, érthető utasításokat tartalmazó összszerelési útmutató,
színes, modern design;
a játékelemeket, hosszú élettartamúra tervezték;
teljes körű kompatibilitás a gyermekek más népszerű márkájú készletével.
A játékrészek nem toxikusak, megfelelnek a GOST-nak, és minőségi bizonyítvánnyal rendelkeznek. A készletekben általában pótalkatrészek is találhatóak.

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-14 13:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése