2019. június 28., péntek

Jabra Elite 45e - Jelenlegi ára: 22 900 Ft

Eddigi legjobb füles ami járt nálam. Tökéletes hangzás, (végre erős mélyek) normális háttértámogatás, (Jabra sound+ app telefonon, Saját equalizer, profilok stb) normálisan kezel több eszközt (!!! ), ha zenehallgatás közbe elindul egy videó, megállítja a zenét. (sennheisernek ezt nem sikerült megugrani)
Dupla mikrofonos rendszer, hogy makulátlan legyen a telefonálás (tesztelve) plusz opció, hogy halld közbe a saját hangod, hogy ne ordibálj.. Komolyan, nagyon eltalálták.
Automata kikapcsolás ha a fülesek összeérnek / zeneleállítás / telefon letétele, bekapcsol és csatlakozik ha szétválasztod őket.
De persze ez se marad benne a fülembe. Több ismerősöm kipróbálta, Nekik jó. Nyílván az én fülem a normálatlan, ez nem új infó. Ezt az ovális illesztéket.... Mert így nem tudsz rá venni mást...
Szóval egy edzésnyit használtam, de nem vált be. Illesztékeket, kapaszkodókat kibontottam, próbálgattam, de igazán semmi se használt.
Akku fogalmam sincs mennyit ud, de 90%-ról 80-ra ment le 2 óra teljes hangerős használat után. 8 órát ír a hivatalos oldal.
Személyes, BP XIII, Budaörs Tesco, foxpost bárhova bármikor!

Jelenlegi ára: 22 900 Ft
Az aukció vége: 2019-07-11 18:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése