2017. június 6., kedd

Még mindig útonA 20 éves Bon-bon együttes történet - Jelenlegi ára: 3 144 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, a Fókusz Könyváruházban (1072 Budapest Rákóczi út 14. ). Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket a személyes átvételen túl házhozszállítással is átveheti. A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
778280
Sándor András
Még mindig útonA 20 éves Bon-bon együttes története
"Tartalom: Kimondani is sok, de a Bon-Bon húszéves lett. A jubileum alkalmából megjelenő könyv iskolapéldául szolgálhat minden zenével foglalkozó és könnyűzenét szerető embernek. Kitartás, szakmai alázat, hit, hangszeres felkészültség - és a legfontosabb: emberség. Ez utóbbi nélkül nem születhettek volna meg az emberi gondolatokat és érzéseket megmozgató Bon-Bon-dalok. Márpedig az együttes sikerének egyik titka mindenképp az emberközelségben rejlik. Féltve őrzött történetek, keserédes vagy éppen vagány, eltitkolt sztorik, értékes gondolatok gyűjteménye ez a kötet. A fiúk őszintén beszélnek a siker árnyoldalairól is, hiszen a popműfaj nem csak a csillogásról szól. Az olvasó betekintést nyerhet a zenélés kulisszatitkaiba, a koncertek fanyar-édes pillanataiba és az utazások hangulatába. A kötet számtalan fényképpel, vallomással, teljes diszkográfiával mutatja be a Bon-Bon húszéves történetét. A könyvben megszólalnak azok is, akik szakmai mentorként, személyes jóbarátként, alkotótársként vagy éppen rajongóként közreműködve fontos szerepet játszottak az együttes sikersztorijában. A kiadvány roppant rendhagyó abból a szempontból is, hogy 20 év után most derül fény arra, milyen embereket rejtenek a jól ismert nevek. Péter és Tamás ugyanis a privát életükről is mesélnek a jubileum okán - eddig soha nem tapasztalt mélységekben.
"
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvétel
Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található Fókusz Könyváruházban.
Cím:
1072 Budapest Rákóczi út 14.
Nyitvatartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
Megrendelését karácsony után tudjuk teljesíteni.
Személyes átvétel esetén értesítést küldünk, hogy mikor veheti át a rendelést, amennyiben értesítés nélkül jön átvenni a rendelést, azt nem tudjuk teljesíteni.
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 144 Ft
Az aukció vége: 2017-06-26 09:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése