2017. május 21., vasárnap

FÖMO filmplakát-órarend - Kék hegyek - Jelenlegi ára: 500 Ft


Képen látható állapotban. 2 oldalas
Fontos:
Kérem a vevőt, hogy a leütéstől számítva 3. napon belül email-ben jelentkezzék és 10 napon belül legyen szíves a terméket átvenni, különben negatívval vagyok kénytelen zárni az aukciót.
Az aukciót kérésre esetleg bármikor áttehetem fix árra, ha valaki számomra megfelelő összeget ajánl fel a termékért, ezért nem biztos, hogy érdemes a licitálással az utolsó pillanatig várni!
Az aukciót sokszor már az első licit beérkezése után is zárom, hogy ne kelljen megvárni a végét, míg lejár.
A nem jelentkező,   illetve nem fizető, vagy nagyon problémás vevőim vásárlását a továbbiakban letiltom, nem kívánok velük többet foglalkozni.
Ha vásárol, elvárom én is a korrekt kapcsolattartást, jelentkezést és fizetést. Általában magam is megpróbálom felvenni, esetleg többször is a kapcsolatot a vevővel, de nem gondolom, hogy az én dolgom utána futkosni.
Nem tudom elfogadni, hogy elküldte, de nem kaptam meg a levelet, telefon is létezik, sem azt, hogy a személyes átvételt nem tudta megoldani, mert postázni is lehet bármit.
Ha valami problámája van, akkor kérném, hogy előre jelezze, és akkor tudunk igazodni hozzá!
Kérem, hogy ezeket vegye figyelembe!
Több terméket egyben is postázok, termék összevárása lehetséges, csak jelezze. Postázás azonnal, vagy lehetőleg 1 nap múlva, ahogy beérkezik a pénz, ettől csak betegség vagy más fontos dolog miatt térek el, de igyekszem a vevőt időben informálni. Ilyesmik nem nagyon fordulnak elő, egy napon belül postázom a terméket.
A termékeket sima elsőbbségivel is elküldöm, de csak saját felelőségre.
Átutalás, személyes átvétel, csekken fizetés lehetséges.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-06-11 07:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése