2016. december 28., szerda

Szép gomba alakú izzó, pótizzó, égő karácsonyfa füzérhez, izzósorhoz, égősorhoz E10 - Jelenlegi ára: 499 Ft

Gomba alakú karácsonyfa izzók piros kalapú fehér színben egyedi, 12 izzóhelyes füzérhez. A régi magyar 16 izzóhelyes izzósorok esetében is használható ha az összes izzót ilyenre cseréli. Ebben az esetben kicsit gyengébben fognak világítani, cserében hosszabb lesz az élettartamuk. Akár egyedi, saját készítésű izzósorhoz vagy egyedülálló foglalatba csavarva 14-20 V előállítására képes adapterrel használható.
Ha szükséges, postázom is!
Műszaki adatok:
Foglalat típusa: E10
Névleges feszültség: 20 V
Áramerősség 0, 1 A
A képek egy részén látható foglalat nem tartozik az izzóhoz, de ha komlplett füzért szeretne, termékeim között megtalálhatja.
Figyelem! Ezek az új izzók az alacsonyabb névleges áramerősségük miatt (0, 1 A) csak akkor működnek jól a hagyományos izzósorokban, ha az összes izzót újra cseréli! Termékeim között talál olyan izzót amelyik a hagyományos izzókkal vegyesen is jól működik.
,, Sorba kapcsolt izzók akkor és csak akkor világítanak üzemszerűen, ha az izzók névleges árama azonos, valamit az izzósorra kapcsolt feszültség azonos az izzók névleges feszültségeinek összegével. Ugyanakkor nem szükséges, hogy az izzók azonos teljesítményűek - illetve feszültségűek - legyenek. "

Jelenlegi ára: 499 Ft
Az aukció vége: 2017-01-17 22:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése