2016. július 21., csütörtök

JUFA VULKÁN FÜRDŐ RESORT CELLDÖMÖLK 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Jufa Vulkán Fürdö Resort**** Celldömölk
A celldömölki JUFA Vulkán Fürdő Resort**** az első magyarországi JUFA termálhotel, mely Önnek és egész családjának wellness pihenést kínál modern szobákban. Egyedülállóan szép környezetben, az 5 millió éves vulkáni Ság-hegy lábánál található a Vulkán Gyógy- és Termálfürdő, jelenleg mintegy 1. 600 m² vízfelülettel.
A JUFA Vulkán Fürdő Resorttal**** nyílt 2014. áprilisában az első magyarországi JUFA termálhotel Celldömölkön. Természetes környezetének álomszép díszletével nyújt kellemes kilátást a fürdőből a Ság-hegy.
A hotel és a fürdő létesítményeit a kemping vendégei is használhatják. Emellett számtalan szabadidős tevékenység és látnivaló várja Önt a környéken, a méltóságteljes Ság-hegy, a Kis-Mariacelli kegytemplom vagy akár a 80 km-re található Balaton.
Az ajánlat tartalma:
Időtartam: 3 nap / 2 éjsza ka 2 fő részére
Elhelyezés: komfortos szobáinkban LCD TV-vel, széffel, minibárral, WC-vel, zuhanyzóval, erkéllyel, fürdőköpennyel, strandtáskával
Ellátás: Lukulluszi büféreggeli és vacsora
- A tágas és modern JUFA Vulkán Gyógy-és Élményfürdő sport-, wellness-, szauna- és gyerekvilágának korlátlan használata (közvetlen átjáró a szállodából)
- Élménydús beltéri gyerekjátszószoba
- Modern fitneszterem korlátlan használata
- Térítés ellenében billiard és asztalifoci, minigolf
- Számtalan sportolási lehetőség a Resortban (tenisz-, foci-, strandröplabda és multifunkcionális sportpálya)
Külön fizetendő:
Idegenforgalmi adó 18 év felett
Extra fogyasztások
Térítés ellenében igénybevehető szolgáltatások:
Wellnessszolgáltatások
Kinai masszázs
Billiard
Minigolf
Csocsó
Teniszpálya
A környéken elérhető programa jánlatok:
Üdülés és wellness Magy! arország termálrégiójában
Üdvözöljük Magyarország termálvidékén! A Nyugat-Dunántúlon, néhány kilométerre az osztrák határtól, Celldömölktől és Szombathelytől délre szinte már mediterrán klíma uralkodik. Csodálatos hely ez egy magyarországi nyaraláshoz az egész családnak vagy pároknak. A magyar termálvidék egy wellness vidék, mely az ízletes magyar konyhából és a kiváló magyar borokból álló ínyenc kulináris ajánlatával is csalogat. A magyar termálvidék nemcsak nevében hasonlít a stájer termálvidékhez, itt is a lankás szőlőhegyek és a mediterrán klíma dominál.
A borok élvezete a termálvidéken
A legjobb borok egyikének hazája a Celldömölk közvetlen közelében elterülő Ság-hegy, melynek szőlőültetvényei ősidők óta formálják a táj képét. A Ság bora – feljegyzések alapján – kedvenc itala volt az egykori kancellárnak, Otto von Bismarcknak, akitől a híres mondás származik: „ A Ság bora gyógybor! ”
2005-ben Hollywood is a termálvidékre költözött. A Ság-hegy hatalmas krátere kulisszaként szolgált az Eragon - A sárkányok legendája című fantasy regény megfilmesítésének forgatásához, melyben John Malkovich is szerepelt.
Túrázás, kerékpározás és lovaglás
Celldömölk környéke és a Ság-hegy sok lehetőséget kínál a szabadidő eltöltéséhez. A magyar vulkánföld számtalan túra- és zarándokút hazája, és remek kirándulási lehetőségekkel kápráztatja el a kerékpárosokat.
Aki pedig az itt elterülő pusztát nem drótszamárral, hanem lóháton szeretné felfedezni, lovaglás közben élvezheti a táj határtalanságát.
Az üdülési kupon felhasználhatósága, érvényességi ideje:
2016. december 23-ig a szállodával egyeztetett időpontban, kiemelt időszakok és ünnepek kivételével használható fel.
Egyéb megjegy zések:
A gyermekek elhelyezése és annak köl! tsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel. Az utalványt e-mail-en keresztül nem tudjuk elküldeni. Személyesen vagy postai úton vehető át.
Tétel száma: 5681

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-07-28 20:15 . JUFA VULKÁN FÜRDŐ RESORT CELLDÖMÖLK 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése